Arxiu Tornar

UN TANGO MÁS

DIRECCIÓ: Germán Kral

VO en castellà (84 minuts de durada)

Productor executiu: Wim Wenders

SINOPSI

María Nieves Rego (81) i Juan Carlos Copis (84) es van conèixer en una milonga de Buenos Aires, quan ella tenia catorze anys i ell disset, a la fi dels anys 40. A partir d’aquesta trobada, van ballar junts durant gairebé cinquanta anys. Durant tot aquest temps es van estimar, es van odiar, van passar per diverses separacions doloroses, però sempre van tornar a ballar junts.

En Un tango més Juan Carlos Copis i María Nieves li expliquen la seva història a un grup de joves ballarins i coreògrafs de tango de Buenos Aires, que transformaran els moments més bells i dramàtics de les seves vides, en increïbles coreografies de tango.

CRÍTIQUES

La càmera capta el sentiment del ball, aquell sentiment que Copes i Nieves van portar a la seva màxima expressió. DIARIO CLARÍN

Una combinació de moltes emocions i totes fascinants. THE NEW YORK TIMES

Un festí visual. SAN FRANCISCO CHRONICLE

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.