Arxiu Tornar

LOS CASOS DE VICTORIA

DIRECCIÓ: Justine Triet

VO en francès subtitulada en castellà (97 minuts de durada)

5 nominacions als César inclosos el de Millor Pel·lícula i Millor Actriu

SINOPSI

Victoria (Virginie Efira), advocada penalista i divorciada en ple buit sentimental, acudeix a unes noces on es troba amb Vincent, un vell amic, i Sam, un antic client. L’endemà, Vincent és acusat d’intent d’assassinat per la seva companya i l’únic testimoni de l’escena és el gos de la víctima. Victoria accepta a contracor defensar a Vincent mentre que contracta a Sam d’assistent personal. Aquest és només el començament de les complicacions de la seva vida.

Justine Triet (La batalla de Solferino) cita a Howard Hawks, Billy Wilder i Blake Edwards com a referents en aquesta comèdia screwball protagonitzada per Virginie Effira, que va enamorar a la crítica francesa en la seva estrena, va arribar al més alt del box office francès i va aconseguir 5 nominacions als César inclosos el de Millor Pel·lícula i Millor Actriu. LOS CASOS DE VICTORIA reflexiona sobre la comèdia de enredos amb una supèrbia Virginie Efira com a protagonista.

CRÍTIQUES

Poderós retrat d’una dona desconcertada i captivadora. Treu el cap des d’una perspectiva clarivident a les cruïlles de la feminitat contemporània. CAIMÁN, CUADERNOS DE CINE

Llibertat de to i una originalitat que desarma. EL PAÍS

Molt bona (…) suposa la consagració definitiva de Virginie Efira en la pantalla gran. CINEMANÍA

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.