Arxiu Tornar

Reestrena de ‘El resplandor’ organitzat per Weird Sci-Fi Show

El veritable terror torna a CineCiutat el proper dijous 21 de setembre a les 20:30h… Arriba la reestrena al teu cinema de El resplandor! Apunta’t a aquest esdeveniment únic organitzat per Weird Sci-Fi Show i aconsegueix amb el teu suport que la projecció se celebri a CineCiutat. Sigues testimoni de la pèrdua del seny de Jack Torrance i torna a visitar els sinistres passadissos de l’hotel Overlook en aquesta reestrena única que només podrem realitzar si arribem a aconseguir el mínim de reserves necessàries. Sense la reserva de la teva entrada, Jack perd el cap!

Aconsegueix la teva entrada a YouFeelm i gaudeix de’n Stanley Kubrick en estat pur en versió original!

https://youfeelm.com/eventos/el-resplandor-cineciutat?event_id=279

DIRECCIÓ: Stanley Kubrick

VO en anglès subtitulada en castellà (146 minuts de durada)

SINOPSI

Jack Torrance es trasllada amb la seva dona i el seu fill de set anys a l’impressionant hotel Overlook, a Colorado, per encarregar-se del manteniment de les instal·lacions durant la temporada hivernal, època en la qual roman tancat i aïllat per la neu. El seu objectiu és trobar pau i assossec per escriure una novel·la. No obstant això, poc després de la seva arribada a l’hotel, al mateix temps que Jack comença a patir inquietants trastorns de personalitat, se succeeixen estranys i esborronadors fenòmens paranormals.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Notícies, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.