Agenda Tornar

Torna CineConCiencia amb “Given”, l’aventura d’una familía de surfistes

CineConCiencia, la iniciativa que s’aprofita del cinema per plantejar debats i propostes que a tots ens concerneixen, tornarà a CineCiutat el dijous 28 de setembre a partir de les 20H10. I ho farà amb la projecció del documental Given, una pel·lícula espectacular que recull l’experiència de Daize Shayne i Aamion Goodwin en un viatge amb els seus dos fills petits.

En el seu periple a través d’alguns dels llocs més excepcionals per a la pràctica del surf, s’encarregaran de transmetre als seus fills els valors i coneixements en els quals basen les seves existències, convertint a la naturalesa a l’aula més gran que pugui existir.

Junts, i amb un petit equip de rodatge dirigit per Jess Bianchi, els Goodwins documentaran com canvien durant els seus viatges i l’efecte que en ells tenen els seus coneguts, amfitrions, amics i com recorren el planeta a través de 18 països durant les quatre estacions de l’any. Given és la història de les seves trobades amb el món i pren el seu títol del nom del major dels fills de Daize i Aamion, que té sis anys d’edat.

L’estil de vida nòmada li ve de família a Amion Goodwin, el pare de Given i True, la filla petita. Des de la seva infància, Amion va viatjar per Fiji, Austràlia i Kauai a causa de les conviccions poc convencionals del seu pare i al seu rebuig del sistema social clàssic. Potser per aquest passat, el pare dels Goodwin va decidir continuar també amb aquest tipus de vida al costat de la seva família, educant als seus fills a través de la naturalesa i el contacte amb diferents cultures. Una vida nòmada a través dels cinc continents i que ara es reflecteix en aquest documental, mostrat en festivals de tot el món i que es va estrenar a Espanya el passat mes de desembre, en el conegut Santander Surf Film Classic.

Per al director Jess Bianchi, la intenció de la pel·lícula és que “inspiri a la gent a trencar amb qualsevol tipus de bloqueig que tinguin en la seva vida. Ja sigui una família que vol viatjar pel món, o tal vegada una que només compti amb un bloqueig en el seu entorn; solament vull mostrar-los que hi ha una vida totalment diferent que podrien estar vivint“.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu, Esdeveniments i etiquetada , , , , . Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.