Arxiu Tornar

ALI & NINO

DIRECCIÓ: Asif Kapadia

VOSE Anglès subtitulada en castellà (100 minuts de durada)

SINOPSI
Principis del segle XX. Alí i Nino viuen a Bakú, la capital cosmopolita i rica en petroli d’Azerbaidjan. Alí, un jove aristòcrata musulmà, s’enamora de la bella Nino, una jove princesa cristiana. Per estar junts han de vèncer prejudicis i enemistats ancestrals i desafiar els costums del seu país. Quan finalment ho aconsegueixen, la guerra amenaça de passar per damunt la societat en la qual havien viscut fins llavors.

Una pel•lícula dirigida per Asif Kapadia (Guanyador a l’Oscar al Millor documental per Amy) i protagonitzada per l’actriu espanyola María Valverde. Basada en la novel•la homònima de Kurban Said, considerada un clàssic i el llibre més important de la literatura àzeri contemporània.

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.