Pel·lícules Tornar

BYE BYE GERMANY

DIRECCIÓ: Sam Garbarski

VOSE Alemany subtitulada en castellà (101 minuts de durada)

FESTIVALS I PREMIS

Festival internacional de Cinema de Berlín 2017. Gala especial

SINOPSI

1946. Frankfurt. Un camp de deportació. David Berman i els seus sis amics, tots supervivents de l’Holocaust, tenen un sol propòsit: anar a Amèrica tan aviat com sigui possible. Per a això necessiten diners. Molts diners. No és una tasca fàcil en aquests temps difícils.

Els sis talentosos amics munten un prometedor negoci de venda de roba de llit, un producte que està molt demandat entre els alemanys. Però David guarda un fosc passat que provocarà que l’oficial nord-americana Sara Simon comenci a investigar-li. Per què té dos passaports? Per què va visitar el refugi de Hitler a la muntanya? Va poder haver col·laborat amb els nazis? Basada en la novel·la Li teilacher de Michel Bergmann.

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.