Arxiu Tornar

CAMINA CONMIGO

DIRECCIÓ: Marc Francis, Max Pugh

VOSE Anglès, francès i vietnamita amb subtitols en castellà (88 minuts de durada)

 SINOPSI

Quins beneficis té el mindfulness? Com ens ajuda en la nostra vida diària? Per què les empreses estan promocionant o introduint aquesta pràctica entre els seus empleats? Camina conmigo s’endinsa en la comunitat budista de Plum Village, França, en la qual els seus integrants renuncien a totes les seves pertinences amb un propòsit comú: transformar el sofriment i posar en pràctica l’art de el mindfulness sota la tutela de Thich Nhat Hanh, mestre zen i activista per la pau mundialment famós.

Camina conmigo suposa una meditació sobre la comunió amb les qüestions existencials i la cerca d’una connexió més profunda amb un mateix i el món. Les belles imatges filmades al llarg de tres anys i els ensenyaments de Thich Nhat Hanh, narrades per la singular veu de l’actor Benedict Cumberbatch (protagonista de The Imitation Game i Sherlock), converteixen aquest documental en una obra sense precedents.

CRÍTIQUES

Una emocionant i meravellosa pel·lícula. Un gran treball ple d’amor. Alejandro G. Iñárritu

Una anàlisi commovedora de la mortalitat i les decisions que prenem en la vida. Ren Jender, Village Voice

Un espectacle únic. Rogererebert.com

Fascinant… Profund. Screen International

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.