Agenda Tornar

Projecció gratuïta + Col·loqui sobre la Setmana Europea de la Mobilitat

L’Àrea de mobilitat de l’Ajuntament de Palma organitza per la Setmana Europea de la Mobilitat un conjunt d’activitats lúdiques i gratuïtes, a partir del divendres 15 de setembre, sota el lema “La ciutat sostenible guanya espai per a tothom“. Dintre del programa destaca l’esdeveniment que organitzen amb la col·laboració de CineConCiencia el proper dijous dia 21 a les 19:30h a CineCiutat. En aquesta activitat gratuïta es realitzarà una projecció de la pel·lícula documental sobre l’escalfament global Before the Flood, dirigida per Fisher Stevens i produïda per Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio. i a continuació s’iniciarà un col·loqui sobre com podem millorar el medi ambient mitjançant iniciatives de mobilitat sostenible.

Al col·loqui participa: n’Alejandra Araya, la qual participa a plataformes locals per la mobilitat sostenible i a la Associació Vianants en Lluïta Illes Balears; en Christer Söderberg, creador de diverses iniciatives que promouen la sostenibilitat com és CineConCiencia; en José Mª Aranda, membre actiu de la Coordinadora educativa per la mobilitat sostenible d’Inca; i el moderador serà en Joan Ferrer, Regidor de Mobilitat i del Districte Llevant a l’Ajuntament de Palma.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.