Agenda Tornar

Festa del 5è aniversari de CineCiutat

Aquest proper divendres 29 de setembre, a partir de les 19h, celebrem amb molt il·lusió el nostre (i vostre) 5è aniversari a CineCiutat. Complir els cinc anys sempre ha estat alguna cosa especial. La sensació de completar tota una mà, de tancar una etapa i de començar una altra més emocionant si cap.

Res al món ens faria més il·lusió que celebrar-ho amb vosaltres. Perquè, què seria d’un aniversari sense l’homenatjat? Per això tenim preparades un munt d’activitats perquè vingueu a gaudir d’aquest dia de CINEMA: amb venda de pòsters, Teatre de Barra, música de cinema, DJs, concerts i molt més.

Us esperam a tots a partir 19h a CineCiutat! Aquí teniu el programa d’activitats:

19h - Obertura de la sala 4 per a venda de pòsters.

19:30h - Teatre de Barra: Representació de les obres “cinèfiles” Woody & Woody i Billy Wilder. La seva representació serà simultània a les sales 1 i 2 en dues passades: a les 19:30h i les 20:00h. L’entrada és gratuïta i funciona com taquilla inversa, pel que a la surtida la gent podrà donar voluntàriament la quantitat que consideri justa.

Woody & Woody. Escrita per Laura Gost i dirigida per Jaume Carrió. Actors: Joan Maria Pascual i Guiem Juaneda.

Sinopsi: L’amor, la religió, la mort, el sexe, el jazz, el cine… Són algunes de les angoixes vitals i cavil•lacions que preocupaven al Woody Allen de Manhattan i que continuen ocupant el Woody Allen d’avui. Un Woody Allen neuròtic i brillant; ara i aleshores. Un Woody Allen, en realitat, només a l’alçada d’un altre Woody Allen…

Billy Wilder. Escrita per Carme Planells i dirigida per Carles Molinet. Actors: Pere Joan Zuazaga i Héctor Seoane.

Sinopsi: Acaben d’obrir el bar, el cambrer ho prepara tot per quan arribin els
primers clients. Encara és prest, però n’entra un. Els seus tacons
colpegen el terra.

ESCENARI EXTERIOR

20:30h - Chamber Film Orchestra en concert: interpretació de peces musicals de cinema per 7 músics, entre les que trobam de Cinema Paradiso, El Padrino, Misión Imposible, Romeo y Julieta, Requiem por un sueño  o James Bond entre d’altres. Organitzat amb el suport de Mallorca Plató Musical.

21:30h - Agraïments de l’organizatzació als assistens i breus paraules sobre el 5è aniversari.

21:45h - “Empreludio” en concert: grup vocal que combina jazz, bossa nova, cançons de cinema… En aquest concert d’aniversari el grup farà un passeig pel seu repertori recordant els seus clàssics des de la cançó que va donar nom al grup, Samba em Preludio fins els temes més recents i complexos amb arranjaments a 5 veus de Beatles i Michael Jackson.

22:30h - Sessió de DJ MattFerry. Tancament de festa fins la mitjanit movent els malucs!

Aquesta gran festa ha estat possible realitzar-la gràcies al suport dels següents patrocinadors: Absolute Groups & Incentives, Chez Camille, Go Consulting, Portixol Group, Rialto Living, Rambla Abogados & Asesores, Rotary Club Palma Juniper Serra,  AICO, DJ MattFerry i CopyCorner. I la col·laboració de Teatre de Barra, Chamber Film Orchestra, Mallorca Plató Musical i Vitomo (estudi de diseny).

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.