Agenda Tornar

Presentació del curtmetratge ‘Organizar lo (im)posible’ amb Las Kellys Mallorca

Dimarts dia 3 d’octubre a les 20h CineCiutat acull la presentació del curtmetratge documental d’animació Organizar lo (im)posible, de les directores Tonina Matamalas i Carme Gomila i realitzat en col·laboració amb Las Kellys Barcelona i Cooperativa de Tècniques. 

La presentació comptarà amb una introducció de les directores, la projecció del curtmetratge de 14 minuts i la presentació de l’associació Las Kellys Mallorca. A més, a la presentació també assistirà la Directora General de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro Fernández.

Aquesta activitat està emmarcada dins la programació de la V Fira del Llibre Anarquista de Mallorca 2018 i s’ha pogut dur a terme gràcies a Ulls SadollsLas Kellys Mallorca, Fira del Llibre Anarquista de Mallorca 2018 i CineCiutat.

L’entrada se pot recollir de manera gratuïta a la taquilla de CineCiutat el mateix dimarts 3 a partir de les 16h. Se farà taquilla inversa, per a que a la sortida el públic pugui donar el que trobi en benefici de Las Kellys Mallorca i les creadores del documental.

Hi haurà un espai per a infants dins la sala mateixa a la part del davant.

ORGANIZAR LO (IM)POSIBLE

DIRECCIÓ: Tonina Matamalas, Carme Gomila

VO en castellà subtitulada en català (14 minuts de durada)

Sinopsi

“Las Kellys”, l’associació autònoma de cambreres d’hotel amb vuit grups arreu de l’Estat espanyol, estan lluitant per millorar les seves condicions de treball i qualitat de vida.
Al llarg dels 15 minuts que tenen per netejar una habitació, parlen de salut i medicalització, política turística, feminització de la precarietat laboral, migració, organització i resistència, elements que es van entrellaçant per mostrar la complexitat a la qual s’estan enfrontant. Un curtmetratge d’animació documental fet amb “Las Kellys Barcelona”, des de l’inici fins al final.

Tràiler

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Cartellera, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.