Arxiu Tornar

MORIR

DIRECCIÓ: Fernando Franco

VO en castellà (104 minuts de durada)

FESTIVALS I PREMIS

Estrena mundial en el Festival de Cinema de Sant Sebastià 2017

 

SINOPSI

Les vides de Luís i Marta es veuen abruptament paralitzades. Les mentides, la culpa i la por posen a prova l’estabilitat i l’amor de la parella. És a partir d’aquí des d’on Morir construeix el retrat del moment de vertigen d’una parella, una cruïlla en la qual els límits entre el blanc i el negre, el bé i el mal, es dilueixen en un mar de sentiments complexos, molts d’ells contradictoris, potser incòmodes, però no per això menys humans.

Morir és la segona pel·lícula de Fernando Franco (Sevilla, 1976) qui amb el seu debut com a director amb La herida va rebre Goya al Millor Director Novell i el Premi Especial del Jurat en el Festival Internacional de cinema de Sant Sebastià.

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.