Arxiu Tornar

CANCIÓN DE NUEVA YORK

DIRECCIÓ: Marc Webb

VOSE en anglès amb subtítols en castellà (88 minuts de durada)

SINOPSI

Cançión de Nueva York està explicada des del punt de vista de Thomas Webb (Callum Turner), un jove amb aspiracions de grandesa que no sap com aconseguir-les. El seu amor no correspost per Mimi, una bella i idealista estudiant que està embolicada en una relació amb el clàssic noi dolentot, només aconsegueix que Thomas se senti més desesperançat.

Allan Loeb, el guionista de Canción de Nueva York, estava a punt d’abandonar les seves esperances de dedicar-se a aquest ofici quan aquesta pel·lícula ho va canviar tot. Després d’una dècada a Hollywood no massa reeixida, Loeb va decidir mudar-se des de Los Angeles fins a Nova Iork, on tenia pensat treballar en una idea a la qual havia estat donant forma: una història sobre el que suposa fer-se adult a Manhattan. “Volia fer una carta d’amor a Nova Iork, un retrat de la ciutat que havia estimat mentre la visitava en els setanta i vuitanta; Nova Iork banyada en art, música i literatura“.

CRÍTIQUES

El director sap com donar un toc personal a les escenes. Variety
Webb captura bé la mentalitat insular dels habitants pudientes del Upper East Side. Slant

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.