Notícies Tornar

XarxaCinema signa un acord de col·laboració amb el grup empresarial Empty Leg

Xarxa Cinema, l’organització sense ànim de lucre que gestiona CineCiutat, ha signat un nou acord de col·laboració amb el grup empresarial Empty Leg. L’acord estableix una bonificació del 30 % en la quota d’associació a CineCiutat per a tots els integrants de la plantilla d’Empty Leg que ho sol·licitin. A aquest avantatge podran acollir-se unes tres-centes persones adscrites a les oficines d’Empty Leg Bróker Aéreo i de la línia aèria Privilege Style repartides entris les seves seus de Palma, Lisboa i Madrid.

L’acord inclou la difusió d’aquest, a través dels seus canals de comunicació i gestió interns, de manera regular i continuada entre els membres de la plantilla del grup Empty Leg. Així mateix, el conveni brinda l’oportunitat de gaudir dels avantatges i preus especials dels quals es beneficien els socis de CineCiutat, és a dir, dotze entrades sense cost a l’any per a estrenes a partir de la seva segona setmana d’exhibició, entrades qualsevol dia de l’any a un preu de 4,00€, preus especials en esdeveniments i formar part amb les seves opinions i vot del col·lectiu ciutadà que forma Xarxa Cinema.

D’aquesta manera, Xarxa Cinema es manté activa en el seu objectiu d’arribar a nous col·lectius socials als quals facilitar l’accés a l’oferta cinematogràfica de qualitat i en versió original que és la seva raó de ser, així com a les variades propostes culturals que acullen les instal·lacions de CineCiutat.

Aquesta entrada va ser publicada a Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.