Agenda Tornar

Arriba una nova edició del Evolution! Mallorca Film Festival

Octubre ja està aquí i això vol dir també que una nova edició del Evolution! Mallorca International Film Festival està a punt d’arribar. Aquest sus serà el dijous 26 d’octubre amb la ja tradicional cerimònia d’obertura i acolliment de convidats i participants en el Teatre Principal de Palma. I començarà a omplir les pantalles de CineCiutat de noves propostes cinematogràfiques i audiovisuals dels més variats gèneres, estils, formats i procedències a partir del divendres 27 d’octubre i durant vuit dies, fins al dissabte 4 de novembre.

Aquesta nova edició, la sisena, del Evolution! Mallorca International Film Festival arriba consolidada ja com una de les cites importants i ineludibles de la tardor cultural a Mallorca per la qualitat i varietat de les propostes que componen la seva densa i diversificada programació. La previsió de l’organització del Evolution! Mallorca International Film és que la venda d’entrades anticipades pugui estar operativa a partir del dia 6 d’octubre. Per estar al dia de tots els detalls d’aquesta sisena edició del Evolution! ja està disponible tant la seva pàgina web com la pàgina del Festival en Facebook.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies i etiquetada , , . Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.