Arxiu Tornar

CONVERSO

DIRECCIÓ: David Arratibel

VO en castellà (61 minuts de durada)

SINOPSI

Una pel·lícula sobre un òrgan d’església, la família, l’harmonia i una mica més difícil encara: la fe. Conceptes més o menys bàsics des dels quals intentar explicar alguna cosa tan profund com a inefable: les germanes del director es converteixen de sobte al catolicisme i el cineasta tracta de aprehendre què hi ha darrere d’aquest mecanisme de transformació personal. La distància amb elles es feia cada dia més gran, així que es va proposar fer una pel·lícula per entendre com l’Esperit Sant havia entrat en les seves vides i, d’alguna forma, també a la seva. Una pel·lícula d’afectes, absències, buits i distàncies.

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.