Agenda Tornar

Festa del Cinema: Tres dies amb entrades a 2,90€ per veure totes les pel•lícules de CineCiutat

Arriba una nova edició de la Festa del Cinema i per descomptat que CineCiutat estarà involucrat en aquest esforç col·lectiu que vol que moltes persones s’acostin a les sales de cinema per gaudir d’aquestes meravelloses històries d’imatges en gran format i paraules en versió original que són les pel·lícules de la nostra cartellera.

Per poder accedir a les entrades per a qualsevol de les sessions regulars de CineCiutat per un preu de 2,90€ dels tres dies que durarà està edició de la Festa del Cinema cal registrar-se prèviament a la Festa del Cinema, a partir d’aquest mateix moment. Els menors de 14 anys i els majors de 60 anys estan exempts d’acreditar-se a través de la pàgina web i ho podran fer directament en taquilla exhibint algun document oficial acreditatiu.

Les entrades a 2,90€ per a qualsevol de les sessions regulars de CineCiutat estaran disponibles per als tres dies que dura està edició de la Festa del Cinema, que seran el dilluns 16, el dimarts 17 i el dimecres 18 d’octubre. L’anterior edició de la Festa del Cinema es va celebrar en el mes de maig i va registrar un total d’1.549.830 espectadors en tota Espanya durant els tres dies de l’esdeveniment.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies i etiquetada , , . Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.