Notícies Tornar

Moltes gràcies per estar al nostre costat aquests 5 anys

Després d’un parell de setmanes per assimilar el gran acolliment que va tenir la nostra (i vostra) festa del 5ª aniversari de CineCiutat, només ens queda dir GRÀCIES. Moltíssimes gràcies per acompanyar-nos aquests 5 anys i fer aquest projecte possible.

Gràcies als assistents, que igual que els espectadors al cinema és qui feu que tot això mereixi la pena. Gràcies a tots els participants que van fer una vegada més honor al nostre lema #mésqueuncinema convertint les nostres sales en Teatre de Barra, omplint les butaques de centenars de pòsters pels més cinèfils… I tot això acompanyat d’un element fonamental al cinema i a les nostres vides, la música, gràcies al concert de la ‘Chamber Film Orchestra‘, al grup vocal ‘Empreludio‘ i a la sessió de DJ MattFerry per tancar la nit.

Gràcies una vegada més als voluntaris que van organitzar aquesta gran festa i van informar ena tot moment del programa que us teníem preparat i les milers de raons per les quals val la pena fer-se soci de CineCiutat i poder dir JO TINC UN CINEMA. I com no, moltíssimes gràcies a tots els patrocinadors Absolute Groups & Incentives, Chez Camille, Go Consulting, Portixol Group, Rialto Living, Rambla Abogados & Asesores, Rotary Club Palma Juniper Serra,  AICO, DJ MattFerry i CopyCorner que van donar el suport necessari per poder fer una gran celebració.

Gràcies.

Aquesta entrada va ser publicada a Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.