Arxiu Tornar

LA GRAN ENFERMEDAD DEL AMOR

DIRECCIÓ: Michael Showalter

VOSE en anglès amb suntítols en castellà (120 minuts de durada)

SINOPSI
Kumail és un còmic pakistanès que coneix a una al·lota estadounidenca blanca, na Emily, en un dels seus monòlegs. Quan la seva relació comença a anar a més, Kumail aviat comença a preocupar-se pel que els seus pares, musulmans molt tradicionals, puguin pensar d’ella. Quan na Emily de sobte es posa dolenta i entra en coma, Kumail es troba a si mateix desenvolupant una estreta relació amb els seus preocupats pares. La pel·lícula està basada en la vida real de l’actor Kumail Nanjiani, que a més de protagonitzar la pel·lícula escriu el guió al costat de la seva dona de la vida real Emily V. Gordon.

CRÍTIQUES

Una divertida i tendra història d’amor tirada de la vida. The Hollywood reporter

El director Showalter fa un treball meravellós de doblegar la caiguda similar de Nanjiani i Romano – li somrius al que gairebé perfecte- pare i el fill que ja són – i Hunter condueix a un acostament de complexitat i gràcia fora del comú. I pensem que estàvem veient una pel·lícula de Judd Apatow. TimeOut Nova Iork.

Una de les millors coses de La gran enfermedad del amor és que els obstacles que enfronta aquesta relació són reals i relacionables. És una pel·lícula divertida, però es tracta de coses realment serioses. ScreenCrush

TRÀILER OFICIAL

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.