Agenda Tornar

El documental “Uno de los nuestros” busca respostes als incendis forestals

Què és i com evoluciona un incendi forestal? A què s’enfronten els dispositius d’extinció? Quin és la resposta de la societat davant els incendis forestals? El documental Uno de los nuestros busca les respostes en la pantalla gran a aquestes i altres preguntes de la mà de la ciència, l’ecologia i la recerca però sense oblidar-nos del factor humà, del treball en equip i del lideratge explicat per la psicologia i l’experiència de diferents professionals.

Uno de los nuestros és un documental sobre el passat, present i futur dels incendis forestals i el paper dels dispositius que lluiten per controlar-los. Tot en un context de canvi global. Dirigit per Paco Quintáns amb guió d’Esther Fernández, té una durada de 75 minuts. Per poder assegurar la projecció d’aquest espectacular documental el dijous 16 de novembre a partir de les 20H30 és necessari que una quantitat mínima d’espectadors confirmin la seva presència adquirint l’entrada a través de la plataforma de cinema sota demanda youfeelm.

Trailer oficial


Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.