Agenda Tornar

Masterclass amb Tony Palmer i projecció de “Bird on a wire” sobre Leonard Cohen

Dissabte que ve dia 11 de novembre CineCiutat rebrà la visita del director Tony Palmer, que amb els seus més de cent documentals i pel·lícules és un dels retratistes cinematogràfics en actiu amb més ofici i saviesa.
Tony Palmer vindrà a CineCiutat per oferir una doble sessió de la seva experiència i treball.

Al matí, ho farà amb una masterclass –oferta en col·laboració amb la CESAG- d’una hora de durada, per a tots aquells interessats i de manera gratuïta. Serà a partir de les 11H00. I a la tarda, a partir de les 20H30, tindrem la projecció de Bird on a wire, el documental que va realitzar en 1972 seguint els passos del poeta i cantant canadenc Leonard Cohen.

L’enregistrament es va realitzar durant la gira europea del músic amb una proximitat absoluta al mateix, per la qual cosa recull amb tota cruesa els moments de dubte, desencantament i abatiment d’un Leonard Cohen en hores baixes, qüestionant-se les seves capacitats artístiques i el seu rol en la indústria discogràfica i musical. En el seu moment, el mateix artista i el seu entorn es van oposar a la seva exhibició i el material gravat va ser emmagatzemat fins que va ser localitzat recentment pel director, que ho va recuperar i va muntar la versió definitiva d’aquesta pel·lícula.
A la projecció de Bird on a wire li seguirà un col·loqui amb el director, que comptarà amb la presentació i traducció de Pedro Barbadillo. La sessió tindrà un preu de 5,00€ i de 4.00€ per als socis de CineCiutat i per als alumnes i treballadors de CESAG. La visita de Tony Palmer a CineCiutat serà possible per la implicació de la Mallorca Film Commission, la Fundació Mallorca Turisme i el Consell de Mallorca. La versió del documental Bird on wire que projectarem en CineCiutat serà VO en anglès, encara que de ser possible també comptarà amb subtítols en castellà. La durada de la sessió serà de 2 hores i mitja, aproximadament.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.