Arxiu Tornar

The Square

DIRECTOR: Ruben Östlund

VO en suec i anglès subtitulada en castellà (144 minuts de durada)

Palmell d’Or en Cannes 2017

SINOPSI

Christian és un pare divorciat que gaudeix dedicant el seu temps a les seves dues filles, és un valorat programador d’un museu d’art contemporani i és d’aquesta classe de persones que condueixen un cotxe elèctric i recolzen les grans causes humanitàries. Està preparant la seva propera exposició, titulada “The Square”, entorn d’una instal·lació que incita als visitants a l’altruisme i els recorda els seus deures respecte als seus semblants. Però quan a Christian li roben el seu telèfon mòbil, la seva reacció no li deixa precisament en bon lloc…

CRÍTIQUES

“Una obra potent i perturbadora que explora de manera provocativa els límits de la correcció política, la llibertat artística i la llibertat d’expressió” (Todd McCarthy: The Hollywood Reporter)

“Aquesta pel·lícula presenta un espectacle rar i escandalós que et deixa sorprès, amb moments d’increïble peculiaritat (…) Vol deixar-te amb la boca oberta. I ho aconsegueix (…)” (Peter Bradshaw: The Guardian)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.