Uncategorized Tornar

Comença la nova temporada de National Theatre Live a CineCiutat!

Aquest dijous 9 de novembre torna la nova edició de National Theatre Live a CineCiutat. Ja teniu a la venda les entrades a taquilla i online. Aquesta nova temporada comptarà amb nou fantàstiques obres de teatre gravades en directe i que podreu gaudir en pantalla gran.

Aquest mes estrenem la temporada en gran i per partida doble amb l’obra Angels in America dividida en dues sessions. La primera part Millennium Approaches tindrà lloc el dijous dia 9 a les 20:00h, mentre que la segona part Perestroika es projectarà la següent setmana el dimecres 15 a les 20:00h. Aquesta primera obra té una durada aproximada de 245 minuts i com la resta es projectaran en versió original en anglès amb subtítols en espanyol.

La història transcorre a Estats Units a mitjan la dècada dels 80. En plena crisi de la SIDA i amb l’administració Reagan més conservadora que mai, els novaiorquesos es veuen obligats a lluitar contra la vida i la mort, per l’amor i el sexe i entre el cel i l’infern.

Andrew Garfield, protagonista de l’obra, ens regala una lliçó interpretativa magistral. En tractar-se d’una obra dividida en dues meitats us recomanem assistir a les dues parts per poder gaudir de la màxima experiència veient la història sencera.

Preus:

Estàndard: 13,00€

Socis CineCiutat: 9,00€

Menors de 14 anys: 8,00€

Estudiants: 10,00€.

Abonaments per sis sessions: 60,00€

Aquesta entrada va ser publicada a Uncategorized. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.