Agenda Tornar

CineConCiencia ens porta l’estrena del documental ‘SEED: The Untold Story’

CineConCiencia ens porta a CineCiutat l’estrena en exclusiva del documental SEED: The Untold Story. El proper dijous 9 de novembre a les 19:30h podrem gaudir d’aquest meravellós documental en VOSE amb un col·loqui posterior dirigiot per la Doctora en Nefrologia Carme Garcia-Ruiz.

Les entrades per a la pel·lícula ja estan disponibles tant a la taquilla de CineCiutat (a partir de les 16.15 tots els dies), com en la plana web. El preu per als socis de CineConCiencia i CineCiutat és de 5€ i per a la resta són 8€.

SEED, THE UNTOLD STORY (Semilla: la historia sin contar)

DIRECCIÓ: Taggart Siegel, Jon Betz

VOSE en anglès amb subtítols en castellà (94 minuts de durada)

SINOPSI

Al món hi ha poques coses tan miraculoses i vitals com les llavors, adorades i atresorades des dels inicis de la humanitat. “SEED: The Untold Story”reflecteix la labor dels apassionats protectors de llavors que han preservat el nostre llegat alimentari des de fa 12.000 anys. A l’últim segle, han desaparegut un 94% de varietats de llavors. Les companyies químiques controlen la major part d’aquest mercat; per això, grangers, científics, advocats i indígenes duen a terme una lluita de David i Goliath per defensar el nostre futur alimentari.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.