Activitats Educatives Tornar

CineCiutatNins torna amb contacontes i una pel·lícula especial per als més petits

CineCiutatNins ara també per  els remenuts!!  Si tens 2 o més anys i germanets o amiguets d’una edat similar, a Cineciutat us hem preparat una iniciativa especial per a vosaltres.

Els dies 18 de novembre i 16 de desembre projectarem uns curts perquè descobriu la màgia del cinema. A més, per abans de cada sessió, tenim preparat un contacontes que us encantarà. Au, correu, digueu-los-ho als vostres pares, padrins o tiets! No oblideu dir-los que la sessió serà en català i que començarà a les 16H45. Ah! I cada entrada només val 4 euros!! Quines ganes que vingueu!

La primera sessió que hem preparat per al dissabte 18 de novembre a les 16:45h contarà, a més d’amb la presència del contacontes de CineCiutat, amb la projecció de la pel·lícula Pas a pas. Sis històries, curtes i poètiques, tendres i divertides, que ens narren les peripècies d’un nen de cartó que viu en l’oceà o d’un homenet que despenja la lluna o d’uns animals de la selva espantats per un soroll estrany. Una d’aquestes pel·lícules que fan créixer, apta per a tots els públics i especialment recomanada per als més nens, a partir dels dos anys.

Aquesta entrada va ser publicada a Activitats Educatives, Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.