Activitats Educatives Tornar

Nova sessió de CineCiutatNins amb contacontes i dibuixos per als més petits

CineCiutatNins ara també per als més petits! Si tens dos o més anys i germanets o amiguets d’una edat similar, en CineCiutat us hem preparat una iniciativa espacial per a vosaltres.

La segona i última d’aquestes sessions súper especials tindrà lloc el dissabte 16 de desembre i projectarem una selecció de curtmetratges perquè descobriu la màgia del cinema. I a més, la sessió comptarà amb la presència del Contacontes de CineCiutat que segur que us fa les mil delícies.

En aquesta ocasió projectarem la pel·lícula La sopa de pedres i altres contes capgirats, una sessió de petits films que adapten de forma original contes populars i costums universals entre els nens. Qui no ha comptat mai ovelles per adormir-se? O s’ha posat el jersei a l’inrevés per anar a l’escola? Qui no ha sentit a parlar de la sopa de pedres? Cinc històries plenes d’encant, fantasia i humor, presentades pel Mussol del cinema, un dibuix animat entranyable que farà de fil conductor dels diferents curtmetratges.

Així que, si teniu entre dos i vuit anys, correu, aviseu als vostres pares, avis, oncles o padrins i no us oblideu de recordar-los que la sessió començarà a les 16H45 i que serà en català. Ahh! Cada entrada costa solament 4,00€. Us esperem a tots!

Aquesta entrada va ser publicada a Activitats Educatives, Agenda. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.