Activitats Educatives Tornar

Taller Stop Motion per a nines i nins de 7 a 12 anys a l’Escorxador

El proper dissabte dia 25 de novembre de 10h a 14h CineCiutatNins organitza el segon Taller Stop Motion per a nines i nins de 7 a 12 anys a l’Escorxador.

Atès l’èxit de la darrera convocatòria es realitza aquest un nou taller de Stop Motion, on les nines i nins que varen assistir al darrer taller també són benvinguts perquè la temàtica de les figures serà diferent!

El preu de l’activitat és de 15 euros i aquesta vegada amb un deliciós berenar inclòs! Fes la teva reserva enviant un correu a educa@cineciutat.org abans de dia 20 de novembre. Aquest taller només es realitzarà si hi ha un mínim d’assistents. En cas contrari, es retornarà l’import.

Us hi esperem!

Aquesta entrada va ser publicada a Activitats Educatives, Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.