Arxiu Tornar

TIERRA FIRME

DIRECTOR: Carlos Marqués-Marcet

VO en anglès, castellà i català subtitulada en castellà (113 minuts de durada)

SINOPSI

Eva és una professora de salsa de 35 anys que necessita ser mare mentre que la despreocupada Kat mai es va imaginar tenir un bebè en els seus braços, però no suportaria la seva vida sense Eva. Roger, el millor amic de Kat, torna a la ciutat per celebrar el seu aniversari i es veu embolicat en un pla que li convertiria en pare.

Aquest excèntric trio s’haurà d’enfrontar al desig, a l’amor i a la amistat, entre altres coses, en una relació molt confusa i plena de malentesos. Podran romandre units?

Carlos Marqués-Marcet (10.000 Km) dirigeix aquest film protagonitzat per David Verdaguer, Natalia Tena, Oona Chaplin i Geraldine Chaplin.

CRÍTIQUES

“Carlos Marqués-Marcet torna a transitar amb elegància per aquests petits grans temes que donen sentit a l’existència mateixa”. (Álex Montoya, Fotogramas)

“Metàfora de la precarietat laboral, sentimental i emocional que marca els temps, Tierra firme, des del seu propi títol, sembla proposar una taula de salvació a la fragilitat que defineix la vida moderna”. (Juan Sardá. El cultural)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.