Arxiu Tornar

EN REALIDAD, NUNCA ESTUVISTE AQUÍ

DIRECTORA: Lynne Ramsay

VO en anglès subtitulada en castellà (95 minuts de durada)

Premi a Millor Guió (Lynne Ramsay) i Millor Actor (Joaquín Phoenix) del Festival de Cannes 2017

SINOPSI

Un turmentat veterà de guerra intenta salvar a dones del món del tràfic sexual en el qual estan ficades. Però un d’aquests rescats no surt com ell pensava i l’infern es deslliga en un bordell de Manhattan, on la violència i la corrupció fan despertar la bèstia que porta dins. D’aquesta manera la venjança es converteix en la seva motivació.

Lynne Ramsay (Tenemos que hablar de Kevin) dirigeix aquest thriller, el guió del qual ha adaptat de la novel·la homònima de Jonathan Ames. Joaquin Phoenix (Irrational Man) dóna vida al protagonista del film.

CRÍTIQUES

“Brutal thriller (…) Ramsay ha rematat no només la seva pel·lícula més rodona i ambiciosa, sinó una d’aquestes que hauria de posar el seu nom al capdavant de les llistes de directors a considerar pels grans estudis” (Daniel De Partearroyo, Cinemanía)

“Un gran Joaquin Phoenix (…) Un regal del cel (…) Rodada com un Scorsese extremadament manierista” (Philipp Engel, Fotogramas)

“La seva pel·lícula més rigorosa formalment (…) Fins i tot els elements menys importants estan perfectament escollits; un estudi del dany exquisit i ansiós, ‘You Were Never Really Here’ coneix amb precisió el valor de les seves cicatrius..” (Guy Lodge, Variety)

“És intrèpida i malaltissa, recordant a ‘Taxi Driver’ i el seu notori antiheroi (…) La pel·lícula deixa un sotrac d’inquietud després d’ella (…)” (Peter Bradshaw, The Guardian)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.