Notícies Tornar

Ja tenim els 14 guanyadors dels llibres sortejats entre espectadors de ‘La librería’

Rosa, Maties, Eva, Miquel, Luciana, Sebastien, Catalina, Isa, Diane, Wendy, Manel, Joan Carles, Inmaculada i Marc.  Aquestes 14 persones han estat les guanyadores dels 14 llibres que hem sortejat entre els espectadors que van acudir a l’estrena de la pel·lícula ‘La librería‘ entre dia 10 i dia 15 de novembre.

Estem molt agraïts de la gran acollida dels espectadors i de la fantàstica col·laboració de les llibreries i persones que han fet possible aquest sorteig on la literatura i el cinema van una vegada més de la mà a CineCiutat, més que un cinema.

Si encara no has pogut gaudir de ‘La librería’ encara està disponible a la nostra cartellera entre moltes altres meravelloses pel·lícules en VOSE.

Aquesta entrada va ser publicada a Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.