Arxiu Tornar

En la playa sola de noche

DIRECTOR: Hong Sangsoo

VO en coreà subtitulada en castellà (101 minuts de durada)

SINOPSI

Després de mantenir una aventura amb un home casat, la famosa actriu Younghee decideix prendre’s un temps. Per a això viatja a la ciutat d’Hamburg, on es quedarà a casa d’un conegut. Això no impedirà que segueixi pensant en el que va deixar enrere.

Les pel·lícules de Hong Sangsoo sempre conviden a ser llegides en clau autobiogràfica, però la seva dinovena pel·lícula potser sigui la més personal de quantes ha fet, una temperada i clara resposta als frenètics titulars de premsa que van fer tremolar la seva vida després de donar-se a conèixer la seva relació amb l’actriu Kim Minhee. Centrada en la portentosa interpretació de Kim, que va guanyar el Premi a la Millor Actriu en la passada Berlinale, En la playa sola de noche és el treball d’un mestre a la recerca de noves capes de profunditat emocional al seu cinema.

CRÍTIQUES

“Un estudi de personatge realitzat amb elegància” (VARIETY)

“La pel·lícula més simple, franca, directa i personal de Hong Sangsoo” (OTROS CINES)

“Hong Sangsoo poseeix una dimensió personal única” (INDIEWIRE)

“Kim Minhee (La doncella) ofereix una atra actuació estel·lar” (SCREEN INTERNATIONAL)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.