Agenda Tornar

Arriba la 4ª edició de KontraBando Film Festival

El proper 16 desembre torna a CineCiutat un dels nostres festivals de cinema preferits. Un festival que hem vist sobre el paper i les idees, un festival que hem vist néixer i donar les seves primeres passes, un festival que hem vist créixer i convertir-se en un referent a les illes. Consulta el seu programa aquí.

Dissabte 16 de desembre, Kontrabando Film Festival celebrarà el seu gran dia a CineCiutat. A partir de les 15 h podreu fer fotos per al #fotoreclamKB per les xarxes (Photocall). A les 16 h serà la presentació del festival i la projecció dels 10 curtmetratges finalistes. Deu curtmetratges nascuts de la inspiració dels més joves ens faran riure, plorar, pensar i, el més important, saber que el futur del cinema segueix estant en bones mans.

Abans del lliurament de premis als guanyadors, es projectaran els dos darrers curtmetratges realitzats pels guanyadors del KBFF#1, Jofre Urgelés i del KBFF#2, Oslaya Zapata.

KontraBando Film Festival (KBFF) és un concurs de curtmetratges per a joves de 13 a 18 anys que es celebra a CineCiutat des del 2014. El Jurat d’enguany està format per Olga Titos, Laura Gost, Oslaya Zapata, Miguel Ángel Santander i el Teatre Sans.

Els premis inclouen un curs professional de realització i producció de cine i televisió a l’Escola d’Imatge i So CEF per al millor curt, un curs d’arts escèniques a l’Estudi Zero del Teatre Sans per la millor interpretació, una subscripció d’un any a la plataforma de cinema online Filmin pel premi Jove que voten els directors dels curtmetratges a concurs, i un lot de llibres de Norma Còmics pel premi del públic.

La il·lustració del pòster d’aquesta edició és de la jove il·lustradora Marina Zapata que forma part de l’equip de Kontrabando.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.