Esdeveniments Tornar

CineClàssics ens porta aquest mes ‘El ángel azul’ (Der blaue Engel) en 35mm

Com cada segon dimarts de cada mes projectem una pel·lícula clàssica del Cicle ‘L’Amor als Clàssics en Blanc i Negre’. Aquest dimarts 12 de desembre a les 20h arriba el torn del drama alemany ‘El ángel azul’ (Der blaue Engel).

Us recordem que les projeccions seran en 35 mm, amb la intenció de mostrar el format cinematogràfic més característic del cinema clàssic, actualment gairebé en desús, i reviure així una sessió de cinema del segle passat. Abans de cada projecció hi haurà una petita presentació de la pel·lícula per una persona especialitzada, i després de la projecció es seguirà el col·loqui en un local de la zona.

Els preus seran de 2 € per a la comunitat universitària, de 4 € per a socis de CineCiutat i de 5 € per a la resta de persones.

DIRECTOR: Josef von Sternberg

VO en alemany subtitulada en castellà (109 minuts de durada)

SINOPSI

Adaptació cinematogràfica de la novel·la “Profesor Unrath” de Heinrich Mann. Narra la tragèdia d’un sever professor que una nit va a “El Ángel Azul”, un cabaret de mala fama, per portar-se d’allí als seus alumnes, que acudeixen al local seduïts pels encants de la cantant Lola-Lola (Dietrich). No obstant això, el professor Rath, un solterón de 50 anys, acaba caient a les xarxes de la cabaretera. A partir de llavors, la seva vida serà un descens als inferns de la humiliació i de la degradació moral.

A continuació podeu veure les pròximes projeccions i reservar les dates a la vostra agenda!

9 de gener de 2018

Une partie de campagne, Jean Renoir, 1936

13 de febrer de 2018

Out of the Past, Jacques Tourneur, 1947

13 de març de 2018

Letter from an Unknown Woman, Max Ophüls, 1948

10 d’abril de 2018

Human Desire, Fritz Lang, 1954

8 de maig de 2018

Arianne (Love in the Afternoon), Billy Wilder, 1957

12 de juny de 2018

La Peau douce, François Truffaut, 1964

Aquesta entrada va ser publicada a Esdeveniments. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.