Arxiu Tornar

Suburbicon

DIRECTOR: George Clooney

VO en àngles subtitulada en castellà (105 minuts de durada)

SINOPSI

Estiu de 1959. La família Lodge es muda a Suburbicon, una comunitat residencial pacífica i idíl·lica amb habitatges assequibles i gespes impecables… el lloc perfecte per criar una família. Però l’aparent tranquil·litat amaga una realitat perturbadora. El cap de família dels Lodge, Gardner (Matt Damon) se submergirà en el costat fosc del poble, ple de traïció, enganys i violència. Aquest és un conte de gent imperfecta que pren molt males decisions.

“SUBURBICON” suposa la volta a la direcció del guanyador de dos Oscar George Clooney (Monuments Men, Buenas noches y buena suerte), que s’encarrega en aquesta ocasió de portar a la gran pantalla un guió signat pels guanyadors de l’Oscar Joel i Ethan Coen (No es país para viejos, Fargo).

El guanyador de l’Oscar Matt Damon (Marte, El indomable Will Hunting) i la guanyadora de l’Oscar Julianne Moore (Siempre Alice, Los chicos están bien) encapçalen aquest repartiment de luxe que completen el nominat a l’Oscar Josh Brolin (Milk, Sicario), Oscar Isaac (A propósito de Lleywin Davis, Star Wars: El despertar de la fuerza) i Megan Ferguson (Los principios del cuidado) entre uns altres.

CRÍTIQUES

“La pel·lícula va millorant a cada minut, fins a acabar en deliri salvatge i hilarante i en reflexió profunda. Encara que la seva llum no encegui, l’estel brilla de nou.” (Tommaso Koch, Diario El País)

“És clarament cosina propera de ‘Fargo’ (…) És una pel·lícula enganyosa i entretinguda (…) [Damon] ha creat un altre fascinant i fosc canalla per a la seva galeria de sociópatas discrets.” (Owen Gleiberman, Variety)

“Una obra sòlida i agradable (…) ‘Suburbicon’dóna una lliçó magistral en disseny de producció, construint un món que funciona bé i està al servei de l’argument.” (Fionnuala Halliganm, Screendaily)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.