Arxiu Tornar

Wonder Wheel

COMPRA JA LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA AQUÍ!

DIRECTOR: Woody Allen

VO en anglès subtitulada en castellà (101 minuts de durada)

SINOPSI

Nova York, anys 50. Les vides de quatre personatges s’entrellacen enmig de la bullícia del parc d’atraccions de Coney Island: Ginny (Kate Winslet), una ex actriu emocionalment volàtil que ara treballa com a cambrera; Humpty (Jim Belushi), l’operador de la famosa sínia i marit de Ginny; Mickey (Justin Timberlake), un aposto i jove socorrista que somia amb convertir-se en escriptor; i Carolina (Juno Temple), la filla de Humpty, que s’amaga d’uns gangsters a l’apartament del seu pare. Una història de passió, violència i traïció.

CRÍTIQUES

“Winslet ofereix la seva interpretació més poderosa i emocionalment rellevant en més d’una dècada (…) ‘Wonder Wheel’ destaca com una comèdia dramàtica ombrívola i inquietant.” (Eric Kohn, Indiewire)

“Té moviment i ritme, té una aparença de vibrant vesprejar nostàlgic a ritme de blues, i té un ambient agredolç de desesperació lírica al que la pel·lícula es manté fidel fins a la nota final.” (Owen Gleiberman, Variety)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.