Agenda Tornar

Presentació de la pel·lícula ‘ZERØ’ més col·loqui amb els actors i membres de l’equip

El proper dijous 28 de desembre a les 18h se projecta el llargmetratge ‘ZERØ‘ del jove director mallorquí Marcos Callejo. A més l’esdeveniment compta amb la presentació en primícia del tràiler de la seva pròxima pel·lícula “RETORNO” i un col·loqui posterior amb l’equip i actors del film ’ZERØ’.

DIRECTOR: Marcos Callejo

VO en castellà (66 minuts de durada)

Premis Films InFest 2017: Millor Jove Realitzador Mallorquí, Millor Banda Sonora, Millor Actriu Revelació

SINOPSI

Any 2042. Enas, la creadora d’un sistema social que divideix a les persones segons les seves capacitats, haurà de viatjar al futur per a eradicar l’error que farà que el sistema desaparegui. En el viatge, descobrirà que res és com ella creia.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.