Agenda Tornar

CineClàssics estrena aquest 2018 amb ‘Partie de campagne’ de Jean Renoir en 35mm

Com cada segon dimarts de cada mes projectem una pel·lícula clàssica del Cicle ‘L’Amor als Clàssics en Blanc i Negre’. Aquest dimarts 9 de gener a les 20h arriba el torn del clàssic de Jean Renoir amb el seu migmetratge ‘Partie de campagne’ (Una partida de campo, 1936).

Us recordem que les projeccions seran en 35 mm, amb la intenció de mostrar el format cinematogràfic més característic del cinema clàssic, actualment gairebé en desús, i reviure així una sessió de cinema del segle passat. Abans de cada projecció hi haurà una petita presentació de la pel·lícula per una persona especialitzada, i després de la projecció es seguirà el col·loqui en un local de la zona.

Els preus seran de 2 € per a la comunitat universitària, de 4 € per a socis de CineCiutat i de 5 € per a la resta de persones.

DIRECTOR: Jean Renoir

VO en francès subtitulada en castellà (40 minuts de durada)

SINOPSI

Una família passa un diumenge a la vora del Sena. Mentre els homes dormen la migdiada, uns joves remers conviden a la mare i a la filla a fer una passejada amb barca; un passeig que es convertirà en una mica més que una innocent excursió fluvial.

Aquest migmetratge de 40 minuts està basat en un relat de Guy de Maupassant i en aquest Jean Renoir fa un homenatge al seu pare, el pintor impressionista Pierre Auguste Renoir. Els seus quadres són mostrats en el film per suscitar una reflexió sobre les relacions entre el cinema i la pintura.

A continuació podeu veure les pròximes projeccions i reservar les dates a la vostra agenda!

13 de febrer de 2018

Out of the Past, Jacques Tourneur, 1947

13 de març de 2018

Letter from an Unknown Woman, Max Ophüls, 1948

10 d’abril de 2018

Human Desire, Fritz Lang, 1954

8 de maig de 2018

Arianne (Love in the Afternoon), Billy Wilder, 1957

12 de juny de 2018

La Peau douce, François Truffaut, 1964

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu, Esdeveniments, Notícies, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.