Arxiu Tornar

Sessió Nadalenca de CineCiutatNins amb ‘El nadal del senyor branquilló i l’escombra voladora’

El proper diumenge 7 de gener a les 16:45h torna CineCiutatNins amb una nova sessió de temàtica nadalenca per a nines i nins a partir de 2 anys. Se projectarà la pel·lícula EL NADAL DEL SENYOR BRANQUILLÓ I L’ESCOMBRA VOLADORA en versió catalana.

El preu de les entrades és de 4€ i ja se poden adquirir a la taquilla i a través de la nostra plana web AQUÍ.

DIRECTOR: Daniel Snaddon i Jeroen Jaspaert

Versió en català (60 minuts de durada)

SINOPSI

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar el Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!

Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Esdeveniments, Notícies, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.