Arxiu Tornar

UNA VIDA A LO GRANDE

DIRECTOR: Alexander Payne

VO en anglès subtitulada en castellà (135 minuts de durada)

Entre les 10 millors pel·lícules de 2017 per al National Board of Review

SINOPSI

Imagina què podria passar si, com a solució a la superpoblació, un científic noruec descobrís com reduir als éssers humans perquè mesuressin 12 centímetres i mig i proposés un termini de 200 anys per realitzar la transició mundial a la grandària reduïda. La gent no trigaria a adonar-se que els diners dóna molt més de si en un món miniaturitzat, i davant la promesa d’una vida millor, un home corrent, Paul Safranek (MattDamon), decideix, junt la seva esposa Audrey (Kristen Wiig), deixar enrere les seves aclaparadores vides en Omaha, per reduir-se de grandària i traslladar-se a una nova comunitat d’escala reduïda, decisió que desencadenarà unes aventures que canviaran la seva vida.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.