Arxiu Tornar

Olvídate de Nick

DIRECTOR: Margarethe von Trotta

VO en anglès, alemany i castellà subtitulada en castellà (110 minuts de durada)

SINOPSI

El món de dues dones molt diferents xoca en un àtic de Nova York: la model contra la intel·lectual, l’estil contra la comoditat, la professional contra la mare soltera. L’única cosa que Jade i Maria tenen en comú és el seu exmarit, Nick. El madur donjuan ha deixat a la seva segona esposa per una model més jove, i ara les dues ex diuen ser les legítimes propietàries del luxós pis. Malgrat uns començaments en els quals regna l’hostilitat verbal, no triguen a comprendre que, malgrat les seves diferències, potser no siguin tan diferents.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.