Agenda Tornar

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS DE XARXA CINEMA 2018

Succeeix que en acabar l’any ens adonem de la quantitat de coses que ens havíem proposat i no arribem a fer. De vegades és per falta de temps, unes altres per distracció. Gairebé sempre perquè, com va dir aquell, l’urgent acaba desplaçant a l’important.

La nostra gran tasca pendent en 2017 ha estat la presentació, en assemblea, dels comptes revisats de 2016. Així vàrem quedar a l’abril i amb això hem estat ocupats, entre altres coses, aquests mesos. No volíem que acabés l’any sense presentar-les, com acordem, però la veritat és que ens ha passat el temps tan ràpid que haurem de fer-ho amb la inauguració de 2018.

Disculpeu el tòpic: Any nou, vida nova! O no tant, si pensem en els projectes que junts hem engegat per reanimar el nostre cinema: Espai obert / Open Space, festa de l’aniversari, nous cercles de voluntariat, consolidació del nou model d’organització, etc. Com som optimistes, creiem que el millor està per arribar. Però no avancem esdeveniments.

De moment, què tal si revisem els comptes anuals i mirem cap al futur amb els deures fets? El dissabte 13 de gener a les 11:00 us convoquem a una assemblea extraordinària de socis de Xarxa Cinema a CineCiutat.

Us esperem a tots el dia 13 a CineCiutat!

Aquí us deixam l’ordre del dia:
1) Aprovació de l’acta de l’assemblea ordinària de 2017
2) Tancament de comptes anuals 2016
3) Precs i preguntes

Secretari de CineCiutat,

Ignacio Bergillos.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.