Agenda Tornar

Estrena de ‘Loving Vincent’ amb col·loqui posterior sobre art i cinema

El proper divendres dia 12 a les 20h tornem a fer honor al nostre lema ‘més que un cinema‘. I és que aprofitem la projecció en estrena de la pel·lícula ‘Loving Vincent‘ per millorar l’experiencia amb un col·loqui de la mà de na Francisca Lladó i Francisco Copado, director de la Fundació Pilar i Joan Miró.

Ja podeu aconseguir les vostres entrades a taquilla i online!

A més, la pel·lícula és mantindrà tota la setmana amb les tres sessions que podeu consultar a la nostra cartellera.

DIRECTOR: Dorota Kobiela, Hugh Welchman

VO en anglès subtitulada en castellà (95 minuts de durada)

Millor llargmetratge d’animació dels Premis del Cinema Europeu 2017

SINOPSI

França, estiu de 1891. El jove Armand rep una carta del seu pare, el carter Joseph Roulin, per lliurar-la en mà a Paris al germà del seu amic Vincent Van Gogh. Però a París no hi ha rastre de Theo, del que expliquen que va morir poc temps després que el seu germà Vincent es llevés la vida.

Així comença “Loving Vincent”, la primera pel·lícula realitzada al oli de la història del cinema. A través de més de 65.000 fotogrames animats, pintats a mà per artistes de tot el món, la pel·lícula dóna vida als quadres de Van Gogh recorrent la misteriosa vida del pintor a través de les cartes que amb freqüència escrivia al seu germà petit Theo.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu, Esdeveniments, Notícies, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.