Agenda Tornar

‘Obsession’, la nova entrega de National Theatre Live amb el fantàstic Jude Law

Dijous 11 de gener a les 20h torna aquest nou any amb la quarta obra de la nova temporada de National Theatre Live a CineCiutat.

Aquest primer mes de gener és el torn de projectar l’obra de teatre gravada en directe Obsession, en versió original en anglès amb subtítols en espanyol.

Jude Law protagonitza la producció teatral de Obsession, transmesa en viu des del Barbican Theatre de Londres. Ivo van Hove dirigeix aquesta nova adaptació teatral de la pel·lícula de 1943 de Luchino Visconti, que alhora ja va ser l’adaptació de la novel·la de James Cain ”El carter sempre crida dues vegades”.

Gino és un rodamón, atordit i magnèticament maco. En un restaurant al costat de la carretera es troba amb Giovanna i el seu espòs Giuseppe. Irresistiblement atrets l’un per l’altre, Gino i Giovanna comencen una ardent aventura i conspiren per assassinar al seu espòs. Però, en aquesta esgarrifosa història de passió i destrucció, el crim solament serveix per separar-los.

Ja teniu a la venda les entrades a taquilla i online. Aquesta nova temporada, com ja sabeu, comptarà amb nou fantàstiques obres de teatre gravades en directe i que podreu gaudir en pantalla gran.

Preus:

Estàndard: 13,00€

Socis CineCiutat: 9,00€

Menors de 14 anys: 8,00€

Estudiants: 10,00€.

Abonaments per sis sessions: 60,00€

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari