Notícies Tornar

BN Mallorca se suma a les empreses col·laboradores de CineCiutat

Per a molts dels espectadors que hàgiu passat pel cinema durant aquests dies haureu vist que tenim una nova empresa col·laboradora que s’anuncia en les nostres pantalles, la ràdio local BN Mallorca.

CineCiutat ha arribat a un acord amb BN Mallorca per col·laborar aquest passat mes de desembre i aquest mes de gener. En aquest acord CineCiutat serà una finestra més de difusió per a la ràdio mallorquina que aposta per una proposta musical alternativa i independent i alhora dóna veu a la cultura a través de diversos continguts de la seva programació.

BN Mallorca es converteix en el nostre altaveu per donar difusió de la nostra oferta cultural i cinematogràfica a través d’un sorteig setmanal de 2 entrades dobles amb els seus radiooients i la retransmissió dels tráilers de la nostra cartellera, entre moltes altres coses.

A més, podreu conèixer totes les novetats setmanals de CineCiutat cada dilluns de 18h a 19:30h al seu programa cultural Xanadú.

Aquesta entrada va ser publicada a Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.