Arxiu Tornar

Call me by your name

DIRECTOR: Luca Guadagnino

VO en anglès i italià (130 minuts de durada)

SINOPSI

Elio Perlman (Timothée Chalamet), un jove de 17 anys, passa el càlid i assolellat estiu de 1983 a la casa de camp dels seus pares en el nord d’Itàlia. Es passa el temps escoltant música, llegint llibres i nedant fins que un dia el nou ajudant americà del seu pare arriba a la gran vila. Oliver (Armie Hammer) és encantador i, com Elio, té arrels jueves; també és jove, segur de si mateix i atractiu. Al principi Elio es mostra un poc fred i distant cap al jove, però aviat tots dos comencen a sortir junts d’excursió i, conforme l’estiu avança, l’atracció de la parella es fa més intensa.

CRÍTIQUES

“Guadagnino enamora (…) Des de ja una de les pel·lícules de l’any. (…) transparent, profundament emotiva i divertida. Perfecta potser. (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Pel·lícules tan especials com aquesta no es veuen sovint (…) una mescla única de sensualitat i vulnerabilitat”. (Nando Salvà: El Periódico)

“Un sensacional romanç protagonitzat per una de les parelles de l’any: Armie Hammer i Timothée Chalamet. (…) tots dos brillen de forma independent, però quan comparteixen escena la química és explosiva. (Daniel Martínez Mantilla: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.