Agenda Tornar

Projecció del documental ‘ULU, Un Latido Universal’ amb presència del seu director

El proper dijous 1 de febrer a les 20h es projectarà el documental ‘ULU, Un Latido Universal’. EL’esdeveniment comptarà amb la presència del seu director Joan Muñoz.

La pel·lícula mostra en les pantalles un viatge, una experiència, que permet veure i sentir algunes claus per als moments de canvi i transformació de l’actualitat. Des d’una actitud creativa, en confiança, per transformar aquesta crisi, aquesta cerca de valor, en una història d’AMOR; teixida a través del guió invers, on tot transcorre a través d’un fil conductor.

Una persona arriba a un lloc sense sortida i estableix un compromís, seguir al seu cor li porti on li porti, passi el que passi, vegi el que vegi. Una aventura per descobrir si hi ha una mica més allà de “algunes normes socials” que a més en ocasions van en contra del cor.

Seguir aquest compromís li porta a desvetllar més del que hagués pogut imaginar.

Serà possible?

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Arxiu. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.