Arxiu Tornar

Connexió en directe amb el IFFR: projecció ‘Nico, 1988′

Un any més, i ja van uns quants, ens anem a un festival de cinema sense la necessitat de fer la maleta, agafar un avió o moure’ns de Palma.

Diumenge 28 de gener a les 15.00h tendrem l’oportunitat de volar fins a Rotterdam des de les nostres butaques de CineCiutat per assistir al IFFR (International Film Festival Rotterdam).

Aquest any tindrem l’honor de veure, en una connexió en directe amb Rotterdam, ‘Nico, 1988’.


Un biopic dedicat als últims anys de Christa Päffgen, més coneguda com Nico. Després de ser la cantant principal del grup ‘The Velvet Underground’ i la musa d’Andy Warhol, va començar una carrera en solitari que ella va definir com el veritable inici de la seva vida.

La pel·lícula de la italiana Susanna Nicchiarelli passeja per la seva addicció a les drogues, el seu únic fill Ari, la seva música, les seves lletres, les seves actuacions, etc. Una manera de conèixer a la dona darrere de la icona.

La pel·lícula es projectarà en versió original anglès, alemany i txec amb subtítols en castellà. A més, podrem connectar amb Rotterdam per assistir en directe (i satèl.lit) al col.loqui.

Preu: 7,50€ general; 4€ per a socis del cinema.

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.