Arxiu Tornar

C’est la vie

DIRECTOR: Olivier Nakache i Eric Toledano

VO francès (115 minuts de durada)

SINOPSI

Per a la núvia i el nuvi és la nit més important de les seves vides. Però és com qualsevol altra nit per a Max, de l’empresa de càtering, que porta més de 30 anys organitzant festes. Per a aquesta ocasió, reuneix a Guy el fotògraf, James el cantant i DJ i molts més per preparar l’enllaç de Pierre i Helena, que han decidit celebrar la seva unió a un castell del segle XVII als afores de París. Seguim la festa des de la preparació fins a la sortida del sol, en gairebé temps real, però només a través dels ulls dels què treballen a les noces. Tot està preparat però els treballadors saben que a qualsevol moment tot es pot convertir en un desastre.

CRÍTIQUES

‘Els autors d’ “Intocable” tornen a fer-nos riure, somriure, i passar-ho molt bé (…) Comèdia molt recomanable’. (Carlos Pumares: Diario La razón)

‘Comèdia ben orquestrada injectada del ritme precís, virtut tan difícil de trobar i sense cap dubte el motiu de fracàs de tantes comèdies inoperants’. (Toni Vall: Cinemanía).

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.