Arxiu Tornar

CineCiutatNins torna amb una nova sessió de contacontes i ‘La revoltes dels contes’

El primer dissabte dia 3 de febrer a les 16:45h tornam amb una nova sessió de CineCiutatNins precedida de la contacontes Nati de Grado i protagonitzada per la projecció de la pel·lícula d’animació ‘La revolta dels contes‘ o com reinventar els contes de fades amb humor i intel·ligència…

L’esdeveniment està dirigit a infants a partir de 7 anys i l’idioma de la pel·lícula és en català. Les entrades ja se poden adquirir a taquilla i online amb un preu de 4€.

Sinopsi

La Revolta dels Contes és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes, per part dels productors d’El Grúfal i el Nadal del senyor Branquilló. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre sí per fer-ne una de nova i trepidant.

La Revolta dels Contes és una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.

Tràiler

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.