Arxiu Tornar

Sin amor (Loveless)

DIRECTOR: Andrey Zvyagintsev

VO rus amb subtítols en castellà (128 minuts de duració)

Premi del Jurat a Cannes 2017
Nominada a Millor Pel.lícula de Parla No Anglesa 

SINOPSI

Boris i Zhenya estan enmig d’un procés de divorci. L’amor s’ha acabat entre ells i ho han trobat a altres persones. Encara que separats, les discussions i la poca comunicació segueixen sent la tònica habitual entre ells. Cap dels dos sembla estar interessat en Alyosha, el seu fill de dotze anys que viu angoixat per la falta d’afecte i comprensió que rep dels seus pares. Fins que desapareix. Serà llavors quan la parella no tingui més remei que unir les seves forces per trobar al seu fill desaparegut. Amb el pas dels dies, tant els esforços com la preocupació aniran en augment.

CRÍTIQUES 

“Zvyagintsev torna amb el seu habitual poder simbòlic i la seva majúscula capacitat per a la commoció visual i sonora. Sense pietat amb les seves criatures” (Javier Ocaña: Diario El País)

“Una posada en escena virtuosa per projectar una mirada ombrívola sobre els comportaments dels seus protagonistes (…) Puntuació: ★★★★★ ” (Alberto Bermejo: Diario El Mundo)

“Tensa, dura, inflexible (…) Mostra tant la desatenció del fill com la degradació de la parella. Ho fa amb la força visual que Zvyagintsev ja va imprimir en les seves dos anteriors films, ‘Elena’ i ‘Leviatán’. (…) Puntuació: ★★★★★” (Quim Casas: Diario El Periódico

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.