Notícies Tornar

Alta cuina a les sales de CineCiutat en el marc d’un nou Hidden Kitchen de Chefs(in)

Diumenge passat dia 28, la Sala 2 de CineCiutat va acollir una sessió molt especial, en lloc de la seva habitual cartellera: el primer Hidden Kitchen organitzat per Chefs(in) en 2018, substituint per unes hores l’espectacle cinematogràfic pel de l’alta cuina. El xef Íñigo Rodríguez (El Hotel Pacha, Eivissa) es va desplaçar expressament fins a Mallorca per elaborar un exclusiu menú degustació maridat i inspirat al cinema que un nombre limitat de comensals va poder degustar el diumenge al migdia, just sota la pantalla de la Sala 2 de CineCiutat.

Abans del dinar, els comensals van gaudir en sessió privada de la projecció de Woody & Woody, el curtmetratge mallorquí d’animació dirigit per en Jaume Carrió amb guió de na Laura Gost i que competirà el dissabte 3 de febrer per fer-se amb el premi al Millor Curtmetratge d’Animació en la 32ª edició dels premis Goya.

Després del visionat, el president de CineCiutat, Javier Pachón, va convidar als comensals a realitzar un tour per les instal·lacions del cinema, en el qual els va explicar el funcionament i la filosofia de l’organització, una inicativa 100% ciutadana que va rescatar el cinema en versió original després de l’anunci en 2012 dels cinemes Renoir de tancar les seves mítiques sales de s’Escorxador de Palma.

Aquesta entrada va ser publicada a Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.